Shopping Cart

Veilig betalen met iDeal, Paypal, MasterCard of Visa

Gratis bezorging binnen 3 werkdagen

Uit voorraad leverbaar en rijklaar geleverd incl. kenteken

Scooter onderhoud & reparatie

Bij E-scootercenter.nl doen wij uitsluitend scooter onderhoud en reparaties aan scooters die bij ons gekocht zijn. Wij repareren of onderhouden geen andere scooters. Bij onderhoud of reparatie weten wij als geen ander dat dit snel moet verlopen. Een scooter kan voor iemand een belangrijk vervoersmiddel zijn. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk onderhoud en reparatie uit te voeren. 

Onderhoud op locatie

Onderhoud op locatie is mogelijk in heel Nederland en België. Indien u problemen met uw scooter heeft kan het zijn dat wij deze moeten repareren in onze werkplaats. 

Betalen & levering

Bij E-scootercenter.nl kunt u op verschillende manieren betalen. Het is mogelijk om op onze webshop uw E-scooter te bestellen. Hier kunt u op verschillende manieren betalen.
Daarnaast is het ook mogelijk om te betalen bij bezorging of bij afhalen. Dit kan contant of met pin.

Levering

U kunt uw E-scooter thuis laten bezorgen, wij bezorgen in Nederland & België. Dit brengt geen extra kosten met zich mee. Wij kunnen zorgen voor een snelle levering omdat wij in bezit zijn van een eigen transportlijn. De bezorging vind plaats binnen 3 werkdagen en vaak nog sneller.

Nadat u besteld heeft nemen wij spoedig contact met u op over het gewenste levermoment.

Ook kunt u ervoor kiezen om uw scooter af te halen in Boxmeer. Daar zit onze showroom, hier kunt u ook proefrijden. Het adres van onze showroom is:

Hoogkoorpassage 8
Boxmeer (Noord-Brabant)
5831DN 

Let op! onze showroom is alleen geopend op afspraak. Neem contact op via Info@e-scootercenter.nl of via onze contact pagina.

Gratis bezorging NL&BE

Binnen 3 werkdagen op kenteken bij u thuisbezorgd

Proefrijden mogelijk

Kom daarvoor naar onze showroom

Zeer milieuvriendelijk

En ook nog goedkoper!

Veilig betalen

Contant is mogelijk bij ophalen of bezorging