Your Cart

Veilig betalen met iDeal, Paypal, MasterCard of Visa

Gratis bezorging binnen 3 werkdagen

Uit voorraad leverbaar en rijklaar geleverd incl. kenteken

Elektrische brommer 45km/h

De elektrische scooter is een snel, compact en comfortabel elektrisch voertuig. De onderstaande modellen zijn stijlvol en uitgevoerd in 45km/h versie. Precies waar de vraag nu groot naar is, aangezien er een helmplicht komt voor snorfietsers per 1 januari 2023. Met een bromfiets (45km/h) moet u binnen de bebouwde kom op de weg rijden en niet op het fietspad. Een bromfiets kunt u herkennen aan het gele kenteken. De elektrische scooter wordt gebruikt om passagiers te vervoeren, je huis te bereiken of in de stad te vervoeren. Het is ontworpen om het milieu te beschermen door zijn zuinige energiebron. Hieronder ziet u verschillende E-scooters die uitgevoerd zijn in 45km/h versie.

Voordelen van een E-scooter 45km/h

De elektrische scooter is een zeer geschikt voertuig voor stadsverkeer. Bij het rijden van de e-scooter is uw kostenbeheer zeer goed te controleren, waardoor u minder brandstofverbruik heeft. Daarnaast hoeft u bij deze scooters geen wegenbelasting te betalen. U kunt met een e-scooter makkelijk door de stad rijden, ook zijn ze makkelijk in een berging te rijden met bijvoorbeeld de achteruit-rij functie. In het geval van een ongeluk of schade is de e-scooter eenvoudiger te repareren dan benzine brommers. Het onderhoud  is ook een stuk minder bij elektrische bromfietsen. Er zijn namelijk maar een paar essentiële onderdelen: de motor (aandrijflijn) en de accu. Ook hebben ze lagere kosten dan normale auto’s of brommers en zijn ze niet lawaaiig. Deze voordelen maken de elektrische scooter tot een prima vervoersmiddel voor woon-werkverkeer.

Elektrische brommer retro

Binnen ons assortiment zijn ook enkele elektrische “retro” brommers te vinden. Bekijk bijvoorbeeld is de moderne Biënto, deze is gebaseerd op een retro scooter maar in een volledig nieuw jasje gestoken. Ook de Bayesa is vaak erg geliefd bij retro liefhebbers. Beide modellen zijn te verkrijgen in 45km/h versie. Het nadeel is wel dat bij een 45km/h brommer de accu wat sneller leeg gaat. Dit is logisch, de motor moet er natuurlijk harder voor werken. De actieradius wordt dus wat minder, veel mensen kiezen daarom ook nog voor een extra accu erbij, niet noodzakelijk, maar wel erg handig.

Gratis bezorging NL&BE

Binnen 3 werkdagen op kenteken bij u thuisbezorgd

Proefrijden mogelijk

Kom daarvoor naar onze showroom

Zeer milieuvriendelijk

En ook nog goedkoper!

Veilig betalen

Contant is mogelijk bij ophalen of bezorging